Testimonials

Training Mindfulness voor moeders

Ik leef veel meer in het nu en kan me veel beter ontspannen. Ik heb je training al bij andere moeders aanbevolen. Omdat het mij zoveel heeft opgeleverd. Dat gun ik andere moeders en hun kinderen ook.
Susan
Het waren altijd leerzame, gezellige en intieme avonden. De groep voelde snel vertrouwd doordat iedereen in hetzelfde schuitje zit. Ik merk dat ik milder bent tegen mezelf en meer tijd voor mezelf neem als ik voel dat dat nodig is. Ik herken de gedachten die een probleem groter maken veel eerder en luister minder naar ze.
Karin
Ik wilde je even laten weten dat ik onder de indruk bent van de professionaliteit en zorgvuldigheid waarmee je je bedrijf vormgeeft. En je hebt een fantastisch product. Weet ik uit eigen ervaring. Ik pas het geleerde nog steeds dagelijks toe.
Marieke
Wat ik echt waardeer is jouw niet zo zweverige aanpak. De training heeft me echt veranderd, ik accepteer dat het ‘is zoals het is’. Ik geniet meer, of ben me misschien meer bewust van geniet-momenten. Ik ben ook veel rustiger tegen mijn dochtertje; dit vertelt ze zelfs tegen me!
Caroline
Ik heb je als een zeer prettige trainer ervaren. Je creëert een vertrouwelijke sfeer in de groep, door de rust die je uitstraalt en omdat je iedereen serieus neemt. Je geeft de ruimte voor ieders verhaal en er is ook ruimte als je niets wil delen.
Sonja
Ik kan beter omgaan met veranderingen op de dag. Ik accepteer dat dingen anders gaan dan gepland. Ik vond je een rustige, begripvolle, open en respectvolle trainer. Oja, de thee waardeerde ik ook erg!
Marian
Ik ben rustiger en heb meer geduld. Ik geniet meer van leuke momenten met mijn kinderen. Ik geef ze meer en bewuster aandacht, zorg beter voor mezelf en pieker minder.
Silvia

Coachtraject

Ik denk nog steeds met veel plezier aan mijn traject bij jou en heb hier nog steeds iedere dag wat aan. Inmiddels ben ik in mijn hoofd een stuk rustiger, ondanks dat het in ons leven en op mijn werk heel erg druk is. Dus ik grijp meteen even het moment om je nogmaals heel erg te bedanken voor je hulp en dat je de rust die ik heel hard nodig heb, terug hebt gebracht.
Merlijn
Ik kwam binnen bij jou terwijl ik bijna tegen een burnout zat. Je kon zo goed naar me luisteren en me weer vol energie naar huis laten gaan. We werkten eerst aan mijn rust terugvinden. Daarna gingen we aan de slag met mijn valkuilen, en ja, die heb ik nog steeds. Maar zoals je zei: ik stap er steeds minder snel en diep in. Inmiddels voel ik me zo goed dat ik weer op mijn oude niveau werk. En nog veel belangrijker: het is thuis weer gezelliger. Ik heb meer energie, humor en plezier in mijn leven. Dankjewel voor alles!
Sabien
Door de combinatie van Mindfulness en de inidividuele coaching, heb ik zoveel geleerd. Ik sta nu stevig in mijn schoenen, kan beter met mijn schuldgevoel omgaan en weet hoe ik de piekermodus kan omzeilen. Ik geniet echt veel meer van mijn kinderen, ook als mijn huis nog niet opgeruimd is ;).
Sanne
Jouw aanpak heeft me echt heel erg geholpen. Zoals je zei: ik zat erg veel in mijn hoofd en daar zaten de oplossingen niet meer. Tijd voor mij om meer te gaan voelen. Door de opdracht om een herinneringendoos te maken, heb ik de lastige periode echt kunnen afsluiten. Die periode heeft nu ook dus letterlijk een plekje bij mij gekregen.
Lonneke