Renske Tjoelker

Coach voor moeders | mindfulness trainer | auteur

Welkom bij Mamas-coach, de #1 mamacoach van Nederland.

“Ik wéét hoe jij je voelt en ik heb de oplossing voor je!”

Ik ben Renske Tjoelker, moeder van twee dochters (2008 en 2010). Toen ik moeder werd, had ik alles behalve een roze wolk. Gelukkig kwam ik hier weer bovenop. Daarna wilde ik mijn ervaring inzetten om andere moeders te helpen; al vanaf 2009 begeleid ik honderden drukke moeders naar een leven met meer ontspanning, verbinding, balans en genieten.

Ik schreef een boek over balans en moederschap en werkte mee aan talloze publicaties in de media, van Viva Mama, Ouders van Nu tot RTL Nieuws. Ik ben als gecertificeerd Categorie 1 Mindfulnesstrainer aangesloten bij de VMBN en als coach aangesloten bij de NOBCO.

Als expert èn moeder weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om meer rust te ervaren en te genieten in je drukke leven. En ik kan niet wachten om jou dit te leren!

Mijn droom is dat alle drukke moeders heel goed voor zichzelf zorgen. Want dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor je kinderen. Je partner. Je vriendinnen. En zelfs zelfs je werkgever.

Curriculum Vitae

Regelmatig volgt Renske bijscholingen en intervisie op het gebied van coaching en mindfulness.

2019: Rouwverwerking bij Phoenix Opleidingen Utrecht.

2017: Opleiding trainer Zelfcompassie, See True Mindfulness, David Dewulf.

2015: Opleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT), See True Mindfulness.

2013: Vervolgopleiding Mindfulnesstrainer, See True Mindfulness.

2013: Boek ‘Hoezo roze wolk?!’ verschijnt bij uitgeverij Scriptum Psychologie.

2011: Opleiding tot Mindfulnesstrainer, See True Mindfulness. Sindsdien geef ik mindfulnesstrainingen in mijn praktijk Mamas-coach.

2010: Start coachpraktijk Mamas-coach in Utrecht, Leidsche Rijn.

2008: Opleiding Post HBO Coaching & Begeleiding, gewerkt als loopbaan-en dertigerscoach.

2000-2010: Personeelsfunctionaris in het bedrijfsleven, o.a. DHL en Staples.

2000: Afgestudeerd in HBO Personeel en Arbeid.

Ik heb je als een hele fijne coach ervaren. Je stelt mij op mijn gemak, niets van wat ik zei of dacht was gek. Je komt snel tot de kern en je houdt het erg praktisch. Ook je humor kon ik erg waarderen. Renske, ga zo door met het helpen van vele moeders!Mirjam
Wat ik echt waardeer is jouw niet zo zweverige aanpak. De training heeft me echt veranderd, ik accepteer dat het ‘is zoals het is’. Ik geniet meer, of ben me misschien meer bewust van geniet-momenten. Ik ben ook veel rustiger tegen mijn dochtertje; dit vertelt ze zelfs tegen me!Hanna
Ik wilde je even laten weten dat ik onder de indruk bent van de professionaliteit en zorgvuldigheid waarmee je je bedrijf vormgeeft. En je hebt een fantastisch product. Weet ik uit eigen ervaring. Ik pas het geleerde dagelijks toe.Marieke