Renske Tjoelker

Oprichter en eigenaar Mamas-coach

Coach voor moeders

Mindfulness Trainer

Auteur boek ‘Hoezo roze wolk?!’

Ik heb maar een droom, en dat is dat alle moeders beter voor zichzelf zorgen zodat ze meer genieten en beter voor anderen kunnen zorgen. Zou de wereld daarvan niet een stukje mooier worden?

Toen ik moeder werd, had ik alles behalve een roze wolk. Zeg maar gerust een grijze wolk. Gelukkig kwam ik hier weer bovenop. Daarna wilde ik mijn ervaring inzetten om andere moeders te helpen om meer te genieten van het moederschap of hun zwangerschap.

Na mijn coachopleiding richtte ik daarom in 2010 mijn coachpraktijk Mamas-coach op. Inmiddels heb ik honderden moeders en zwangere vrouwen begeleid naar een gelukkiger leven meer in balans.

Ik ben moeder van Rinkje (2008) en Sylke (2010). In 2013 verscheen mijn boek ‘Hoezo roze wolk?!’ bij uitgeverij Scriptum Psychologie.

Regelmatig word ik als deskundige geraadpleegd voor diverse tijdschriften, zoals: Wij Jonge Ouders, Ouders van Nu, Viva Mama en meer. Zie Mamas-coach in de media.

Als mindfulness trainer ben ik aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness.

Curriculum Vitae

Regelmatig volgt Renske bijscholingen en intervisie op het gebied van coaching en mindfulness.

2017: Verdiepingsdag Zelfcompassie, See True Mindfulness, David Dewulf.

2017: Opleiding trainer Zelfcompassie, See True Mindfulness, David Dewulf.

2015: Opleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT), See True Mindfulness.

2014: Vervolgopleiding Mindful zwanger en bevallen, See True Mindfulness.

2013: Vervolgopleiding Mindfulnesstrainer, See True Mindfulness.

2013: Gecertificeerd als Mindfulness trainer,  Vereniging voor Mindfulness.

2013: Boek ‘Hoezo roze wolk?!’ verschijnt bij uitgeverij Scriptum Psychologie.

2011: Opleiding tot Mindfulnesstrainer, See True Mindfulness. Sindsdien geef ik mindfulnesstrainingen in mijn praktijk Mamas-coach.

2010: Start coachpraktijk Mamas-coach in Utrecht, Leidsche Rijn.

2008: Opleiding Post HBO Coaching & Begeleiding, gewerkt als loopbaan-en dertigerscoach.

2000-2010: Personeelsfunctionaris in het bedrijfsleven, o.a. DHL en Staples.

2000: Afgestudeerd in HBO Personeel en Arbeid.

Ik heb je als een hele fijne coach ervaren. Je stelt mij op mijn gemak, niets van wat ik zei of dacht was gek. Je komt snel tot de kern en je houdt het erg praktisch. Ook je humor kon ik erg waarderen. Renske, ga zo door met het helpen van vele moeders!Mirjam
Wat ik echt waardeer is jouw niet zo zweverige aanpak. De training heeft me echt veranderd, ik accepteer dat het ‘is zoals het is’. Ik geniet meer, of ben me misschien meer bewust van geniet-momenten. Ik ben ook veel rustiger tegen mijn dochtertje; dit vertelt ze zelfs tegen me!Hanna
Ik wilde je even laten weten dat ik onder de indruk bent van de professionaliteit en zorgvuldigheid waarmee je je bedrijf vormgeeft. En je hebt een fantastisch product. Weet ik uit eigen ervaring. Ik pas het geleerde dagelijks toe.Marieke