Balans voor mama inspiratiesessie, Balans werk en gezin, balans voor mama, mama in balans, relaxte moeder, gestreste moeder, drukke moeder

Inspiratiesessie

“BEN je te druk, of MAAK je je te druk?”

Je bent een drukke en ambitieuze moeder. Je hebt alles wat je wenst. En toch voel je je soms niet gelukkig. Eerder vermoeid, opgejaagd en gestrest. Je leven bestaat uit dingen die ‘moeten’ en er blijft maar weinig tijd over voor leuke dingen en voor jezelf. Je staat onderaan je eigen prioriteitenlijstje. Je mist rust, balans en plezier. Met je kinderen, je partner , je werk en jezelf.

Denk jij ook dat je leven veel leuker zou kunnen zijn? Wil jij ook meer genieten van je kinderen, relatie, werk en eigen leven? Maar je hebt geen idee hoe?

Geef je dan op voor de GRATIS Inspiratiesessie “Ben je te druk, of máák je je te druk?”

In dit 30-45 minuten durende gesprek kijk ik met je mee wat jouw eerste stap kan zijn naar meer rust, balans en plezier in je leven. Dit kan betekenen dat ik jou een van mijn diensten adviseer, het kan ook zijn dat er iets heel anders nodig is. Ook dat hoor je dan.

Ik heb elke week slechts drie plekken in mijn agenda voor deze gratis Inspiratiesessie. Daarom vraag ik je eerst dit simpele vragenformulier in te vullen. Uit alle inzendingen kies ik drie gelukkige moeders die een Inspiratiegesprek van 30-45 minuten met mij kunnen inplannen.

Dus vul meteen het formulier in, dan heb je de meeste kans op een Inspiratiesessie op korte termijn!
Je krijgt binnen 2 werkdagen een mailtje of je de sessie wel of niet hebt gewonnen.

GRATIS Inspiratiesessie

Ja, ik geef me op voor een GRATIS Inspiratiesessie “Ben je te druk, of máák je je te druk?”

Gun jij het jezelf?

En je gezin?

En je werk?

Geef je dan op voor het GRATIS gesprek en dan spreek ik je snel!